Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie pomocy dziś wracałem z Gdyni i coś się stało, nagle obroty wpadły po wduszeniu sprzęgło na 1500 obr. bez gazu oczywiście kiedy dodałem gazu bo myślałem że linka się zawiesiła lub co innego to bunia po odpuszczeniu gazu zgasła odpaliłem ją szybko i obrotomierz z ekonomizerem zaczął bzikowc. (przerywa)

ps. gdy odpiąłem przepływke bunia nie zgasła dławiła się??? a gdy krokowy odpiąłem to obroty wzrosły??? na kompa nie mam czasu zajechać . Pomóżcie

aha gdy sonda pada co się dzieje z samochodem może on zgasnąc

Opublikowano
kolego mialem identyko to samo u siebie.. jade, nagle chce przyspieszac a on gasnie, i raz odrazu odpalil a raz musialem chwile odczekac, niesety do dzis nie doszedlem co to jest czy bylo.... ale od ponad pol roku mam spokoj... :worried:
Opublikowano
przemyłem krokowy rozcieńczalnikiem ekstrakcyjnym i pędzelkiem wyczyściłem ten wichajster od kroka na razie wszystko sii obroty norma ekonomizer nic nie szalał mogło byc tak że on się zawiesił gdy dałem mu trochę w gar :mad2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
a ja mam cos podobnego tylko ze mi gasnie tylko wtedy jak jade powyrzej chyba 4ty obrotow jak wrzuce luz obroty spadaja do zera i gasnie i tak caly czas