Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

zastanawiam sie nad instalacja wejscia audio do mojego radia BMW CD business, aby moc korzystac z ipoda nierezygnujac ze zmieniarki i znalazlem cos takiego:

http://www.allegro.pl/item390384271_390384271.html

Czy ktos to juz instalowal? Jak sie do tego zabrac? Jak wyprowadzic wtedy to wejscie na zewnatrz? Najlepiej byloby gdzie w okolicach podlokietnika...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, znalazlem takiego KITA.

Czy ktos teraz wie, jak to mozna sciagnac? Na allegro nie znalazlem, ale moze slepy jestem...

I pytanie, jak mozna sie upewnic, czy bedzie to dzialalo z moim radiem? Mam BMW Business CD z oryg zmieniarka, sprawdzalem, jest jeszcze jedno wolne wejscie do radia, wlasnie mniej wiecej takiego ksztaltu, ale mam watpliwosci czy bedzie to elektronicznie ze soba wspolpracowac? Moja beta to E46, 320d, 2003r.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja pochwale się, że dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem wejścia AUX-IN i szczerze polecam, troszkę kombinacji z wepchnięciem wszystkiego za fabryczne radio Business CD ale wszystko działa tak jak powinno :)

Koszt zabawki 209 zl http://multisort.pl/product/7710.Interfejs;AUX;IN;jako;zmieniarka;CD;BMW.html

Polecam :)

aaa no i przy okazji witam wszystkich bo to w sumie mój pierwszy post

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam posiadam Radio Business CD z roku 2007 Samochód BMW 320d E90. Po podłączeniu urządzenia do AUX muzyka jest tylko w przednich prawych drzwiach. Co może być przyczyną. Wszelkie próby ustawień nic nie dają. Na radio i cd wszystko jest ok.

Z góry dziękuję za pomoc.