Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na tablicy pod obrotomierzem zapalila mi sie czerwona ikona przedstawiajaca kółko i po bokach takie łuki przerywane co ona oznacza dzieki za pomoc z góry:)
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
Nie wiedziałem ze moje auto takie rzeczy sygnalizuje ;) musze je wymienic odrazu czy moge troche poczekac, chwilowo jestem bez kasy ,czy jezdzenie takim autem jest bezpieczne?
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
Nie wiem czy natychmiast musisz wymienić ale od razu przy kupnie klocków musisz wymienić czujnik klocków-nie jest drogi na allegro, jeśli masz tarcze z przodu i z tyłu a zapewne masz to z tego co pamiętam to są czujniki w przednim lewym i tylnym prawym kole albo odwrotnie-znajdziesz w szukajce tematów o tym czujniku jest sporo. Jeśli nie wymienisz to albo będziesz cały czas oglądał tą kontrolkę albo wykręć żarówkę :D
Opublikowano

jak sie zapalila kontrolka to niedokonca znaczy ze klocki juz pora wymienic..moze czujnik sie wyrwal w jakies sposob....:P

najleppiej sprawdzic..:PP