Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! siedzialem jakis czas na forum i przeczytalem chyba wszystkie posty na temet dorobienia wejscia aux, ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie, mianowicie : mam x5 z 2005r. nawi 16:9 i niestety niema na wyświetlaczu AUX-a (MODE) , czy to oznacza, ze jedynym wyjsciem podlaczenia takowego wejscia jest podpiecie "modulu aux" pod zmieniarke?(przy okazji rezygnacja z takowej) . Na allegro widzialem same kable z mala kostka, do podpiecia bezpośredniego do radia, a ponoc opcje AUX trzeba aktywowac komputerem diagnostycznym.. :shock: do tej navi bedzie pasowało?

:?: ma ktoś jakiś pomysł? moze ktoś już przechodził podbna droge...Dzieki za wszelkie info, w bmw chyba w głupa leca, bo kompletnie nie wiedza o co chodzi....Pozdro!

:dance:

Opublikowano
ja mam wejscie aux. podłącze urządzenie pdo to wejscie i jak mam pozniej na ekranie navi to ustawic zeby przełączyc na aux?? Szukałem troche w menu ale znalazłem tylko AV, czy to na tym trzeba ustawic??