Skocz do zawartości

pukanie na dziurach pod podwoziem(podlokietnikiem) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witajcie :) mam taki dziwny problem w mojej beci e36 325i coupe.. otoz jak wjezdzam w wieksza dziure- ale to tak ze oba kola nurkuja w nia- czuje takie dziwne pukanie w podwozie- drgania czuje jakby pod podlokietnikiem..jakby ktos mnie pukal w bude od spodu.. przy mega duzej dziurze- jest to wrazenie jakby miala mi skrzynia odpasc ;p strasznie dziwne..amorki prawie nowki- generalnie nie ma luzow w zawieszeniu..jak przejezdzam jedna strona po dziurze nic nie puka.. dodatkowo powiem ze pukanie to nasila sie jak jakde z gorki lub pod gore- a zwlaszcza jak wrzuce luz.. ogladajac auto pod podwoziem- jedyne co zauwazylem to wyciek oleju w miejscu laczenia skrzyni biegow z silnikiem- ten olel taki jakby rozbryzgany na okolo od wiatru.. pozatym nic mi sie w oczy nie rzuca..moze macie jakis pomysl co to moze byc ? z gory dzieki :)