Skocz do zawartości

tylne zaglowki sedan- ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
a masz oparcia przystosowane do zagłówków?jak wyjde z domu to obadam czy są takie same Edytowane przez green71
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
a masz oparcia przystosowane do zagłówków?jak wyjde z domu to obadam czy są takie same

oparcia nie trzeba..ja mam w tylnym podszybiu dziory na zaglowki i musze chyba jeszcze zrobic dziory w tylnej polce...

Opublikowano
Jak miałem e-36 to zrobiłem taki lifting. Wystarczy zrobić dziury w tylnej półce(kupić jakieś zaślepki), bo pod nią są gotowe otwory na zagłówki. Ja założyłem podobne do przednich ale trzeba uciąć druty, bo nie wejdą. Wyglądało zadowalająco.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Tez to ostatnio robilem - zaglowki to podstawa z tylu auto zmienia sie nie do poznania. Moim zdaniem daje to ogromny efekt. Kazdy sedan jest przystosowany pod zaglowki. Do tylu sa inne, bardziej wałkowe. Ja kupiłem 2 skorzane za 30 zł ale na taka cene raczej nie mozna liczyc. Zaczynaja sie od ok 100zł za komplet. Kupić należy polke z dziurami na zaglowki, lub zrobic sobie 4 eleganckie dziurki w swojej polce, pod ną i tak są rurki do zaglowkow. Ja zrobilem wlasnie tak i jest ladnie :) Brzmi to moze malo profesjonalnie "zrobic sobie 4 dziurki" ale jak sie pokombinuje jest estetycznie i praktycznie :) Pozdrawiam
Opublikowano

Jakiś rok temu zakładałem. Kupiłem półkę z zagłówkami, ale i tak dziury musiałem wycinać, bo ta co kupiłem nie miała rolety i 3 stopu. Wycięcie tych dziur wymaga trochę zabawy, żeby zaślepki dobrze wchodziły.

Jedyne co, to nie mam sprężynek na rurkach - także musiałem pokombinować, żeby pręty od zagłówków się trzymały.

Ja kupiłem półkę i zagłówki od coupe - też pasują (pólka chyba też - choć nie przymierzałem).