Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ten komis to mi wyglada na jakies mieszkanie w blokowisku na ktoryms pietrze.

Wrzutka na mapsgoogle adresu i choć może zdjęcia satelitarne są mało aktualne to blok jest:

%5B640%3A414%5Dhttp%3A//i37.tinypic.com/2z5rx1v.jpg

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano

teraz to już sam nie wiem... moze to tylko jego siedziba gdzie mieszka ale na umowie była właśnie taka pieczątka z drukowanymi literami "SUPER CAR"

a mam jeszcze takie pytanie co by groziło gosciowi1 za nieprawny zakup od komisu bo komis mu nie dał umowy między gościem3 a komisem jeśli był by to kradziony samochód... oraz celowo wiedząc o braku umowy (albo kradzieży samochodu ) sprzedał go mnie ?

Opublikowano
o ile taki komis w rzeczywistosci istnieje

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

Opublikowano
teraz to już sam nie wiem... moze to tylko jego siedziba gdzie mieszka ale na umowie była właśnie taka pieczątka z drukowanymi literami "SUPER CAR"

a mam jeszcze takie pytanie co by groziło gosciowi1 za nieprawny zakup od komisu bo komis mu nie dał umowy między gościem3 a komisem jeśli był by to kradziony samochód... oraz celowo wiedząc o braku umowy (albo kradzieży samochodu ) sprzedał go mnie ?

pieczatke nie trudno zrobic a i ten gosciu1 to tez moga byc lewe dane,

wrzuc jego imie nazwisko i miasto moze ktos o mial podobnea sytuacje z nim i tak dla omijania go z daleka.

widzales sie z nim jeszcze po zakupie auta :?:

Opublikowano

pieczatke nie trudno zrobic a i ten gosciu1 to tez moga byc lewe dane,

wrzuc jego imie nazwisko i miasto moze ktos o mial podobnea sytuacje z nim i tak dla omijania go z daleka.

widzales sie z nim jeszcze po zakupie auta :?:

ale gościu1 musi być prawdziwy bo z nim spisywałem umowe z dowodu i nadal utrzymujemy kontakt telefoniczny

Nastraszyłem go o nieprawnym nabyciu auta z komisu bo nie widział na oczy umowy miedzy gość3 a komisem i był w tym komisie i niby umowa ma być w poniedziałek zdobyłem telefon do goscia3 (z dowodu) jeśli w poniedziałek nei dostane umowy to zadzwonię i wyjaśnię sprawę jeśli został skradziony gościowi3 to oddaję sprawę na policje

Opublikowano
... zdobyłem telefon do goscia3 (z dowodu) jeśli w poniedziałek nei dostane umowy to zadzwonię i wyjaśnię sprawę ...
A po co czekać? Zadzwoń, zapytaj a przy okazji poznasz powód sprzedaży auta.
Opublikowano
tez bym nie czekal "myslal indyk o niedzieli a w sobote leb mu ucieli" a z ta policja to tez ich postrasz w komisie bo takie zbywanie cie to tylko na twoja nie korzyść
Opublikowano
ahh... jak narazie to sie nie dowiecie zadzwoniłem do gościa3 i wszystko było legalnie ale on sprzedał podobno jakiemuś policjantowi ( to chyba nie komis ) wiec jest jeszcze ktoś miedzy komisem a gościem3 :duh: a komis nadal nie chce dać umów twierdzi ze wyśle za 2 dni jak przyjedzie z niemczech i na tym sie kończy juz nie wiem co dalej :duh: byłem w skarbówce i jeśli miałbym kserokopie to by zarejestrowali
Opublikowano
.... komis nadal nie chce dać umów twierdzi ze wyśle za 2 dni jak przyjedzie z niemczech i na tym sie kończy...

Komis wyjechał do Niemiec, śmiech na sali :twisted2:

Nie namawiam lecz chyba to będzie najlepszy sposób na zakończenie tej sprawy. "Zrób" kopię umowy gosc3-komis i zarejestruj auto :wink:

Opublikowano
.... komis nadal nie chce dać umów twierdzi ze wyśle za 2 dni jak przyjedzie z niemczech i na tym sie kończy...

Komis wyjechał do Niemiec, śmiech na sali :twisted2:

Nie namawiam lecz chyba to będzie najlepszy sposób na zakończenie tej sprawy. "Zrób" kopię umowy gosc3-komis i zarejestruj auto :wink:

mialem to samo zapropoowac - a co do komisu - :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
A nei lepiej by bylo umowic sie z kolesiem GOSC3 i zpisac z nim umowe?:> Miedzy Toba a nim? bez nikogo po srodku, skoro nikt go nei rejestrowal. Tylko nie wiem jak jest z tym, bo gosc3 go wyrejestrowal i jest kopia umowy z policjANTEM wiec trzebaby zlapac kontakt do tego "policjanta"? i z nim sie umowic? i Ominac gosca1 i komis2