Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam zna ktoś moze jakiś sklep gdzie mozna dostać krzyzak wału napedowego do E32 ,dzwoniłem do serwisu i wkrecali mi ze jest niedostepny i trzeba kupić cały wał

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano
Witam Kolege...tak to prawda,nie dostaniesz w serwisie samego krzyzaka.Mialem ten sam problem i do tego tutaj w Norwegii...musialem kupis kompletny wal w serwisie,wyszlo mnie ponad 3 tys zł.ale Ty jestes w PL i do szczecina nie masz tak daleko.Firma KARDAN ze Szczecina wymieni Ci krzyzak i wywazy wal za ok 300 zł.Ale poszukaj w internecie w swoich okolicach...tez powinno cos byc.Pozdrawiam.
Opublikowano
no włąsnie i wtym problem nic oddałem auto do lakiernika mechanik sprawdzi mi wał co jest i najwyzej czeka mie wycieczka do szczećina

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano
też miałem ten sam problem , ale u mnie inaczej go rozwiązali... mianowicie miseczki od krzyżaka da radę kupić ale sam krzyżak miał za dużą średnicę więc trzeba było oddać do tokarza i po problemie , nawet nie był wyważany i jest OK!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/