Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

wlasnie wrocilem z dluzszego spacerku moja bumcia i doslownie nic tylko usiasc i plakac. Po walce z elektryka oczywiscie wygrana uchachany zabieram rodzinke na wycieczke i tragedia. AUTO MA TAKIEGO MULA ZE TRAGEDIA. Na sprzegle wkreca sie pieknie az do odciecia wpinam jeden do odciecia wpinam dwa tak do 4 tysiakow wpinam 3 tak do 3,5 4 i 5 do 3 tysiakow i koniec vmax 130 km/h. i wrazenie jakby sie przydlawial a ze dzisijsza noc jest chlodna wlaczylem ogrzewanie i co???? ZIMNO zero ogrzewania panowie naprawde brakuje mi juz cierpliwosci i nerwow PROSZE POMOZCIE

Opublikowano
Nie sprzedawaj!!! Mialem podobne problemy ze swoja, w przeciagu tygodnia bylem 6 razy u mechanika co chwila z czyms innym. Wpakowalem ponad 1500 euro w naprawy ale od ostatniej mijają kolejne miesiace i smigam i zacieszam ze nie kupilem innego auta. Trwaj z nia, jedz do mechanika, ale porzadnego a nie pseudo-mechanika, zrob co trzeba i ciesz sie swoja Buma ;)Powodzenia :)
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano

napewno nie sprzedam a tym bardziej nie zamienie na jakies japonski shit mialem juz japonca i nigdy do tego nie wroce male lekko lata po drodze przy wiekszej predkosci NEVER AGAIN dlatego chce doprowadzic swoja bumcie do stu procnt sprawnosci tylko po to aby ja lepiej poznac.

Napewno niedlugo ja zmienie ale NA BANK BEDZIE TO DALEJ BMW

malin_f1 - po *****[edit by Mod] rejestrujesz sie na forum zeby pisac takie rzeczy o betach ???????

Ostrzeżenie za przeklinanie. pkt 4 regu;aminu się kłania....- Moderator

Opublikowano
jeżeli nie działa Ci ogrzewanie to najpierw sprawdź czy masz płyn chłodzący, jeżeli tak może to być nagrzewnica itd
Szczęśliwy posiadacz pierwszej swojej beemki :)