Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.powoli zaczynam miec juz dosc...silnik m50b25 swiece nowe, nowa przepływka.czasami mi sie wydaje ze jedzie lepiej, czasami ze gorzej. po odpieciu ECU przez kilka pierwszych sekund jakby szybciej sie wkrecal, pozniej wraca do standardu.generalnie wydaje mi sie ze 2,5l powinno jechac duzo lepiej.kiedys mialem astre c20xe i pogromil bym moja 325i.gdzie szukac przyczyny???

p.s. czasami przy ostrym deptaniu czuc ze czegos jakby jej brakowalo-tylko czego???? :cry2:

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
a orientujesz sie jak wygląda łańcuch ,czy go słychać dopływ powietrza filtr powietrza jak i paliwa .przyczyn może być wiele być może że dobrze chodzi tylko czasami zależy od nastroju. przejedz sie taka sama i porównaj.
Opublikowano
a orientujesz sie jak wygląda łańcuch ,czy go słychać dopływ powietrza filtr powietrza jak i paliwa .przyczyn może być wiele być może że dobrze chodzi tylko czasami zależy od nastroju. przejedz sie taka sama i porównaj.

dzisiaj od identycznej niedlubanej dostalem batyyy :(

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
dzisiaj bylem na kompie zeerrroooo bledow i wszystko w nalezytym porzadku ufff :D .pan mechanik sie przejechal i stwierdzil ze "jedzie" dobrze.a ja caly czas sobie wyobrazalem ze powinno byc lepiej.dzisiaj kopnalem sie z taka sama i co-1:1.przed kupnem spodziewalem sie wiekszych fajerwerkow od 325i, moze dlatego ze przedtem jezdzilem zdrowiotka gsi 16v-to byly fajerwerki.pozdrawiam

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM