Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stronę formula1.com

Wejdźcie w LIVE TIMING-na bieżąco sa pokazywane czasy,warunki pogodowe..i mam to szczęście teraz widzieć jak Kubica wykręcił najszybsze kółko :-)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
stronę formula1.com

Wejdźcie w LIVE TIMING-na bieżąco sa pokazywane czasy,warunki pogodowe..i mam to szczęście teraz widzieć jak Kubica wykręcił najszybsze kółko :-)

a Ty co ? "nowy" jesteś czy o co Ci chodzi :?: przecie to chyba każdy kto się interesuje tym sportem wie :wink:

Opublikowano
co znaczy "każdy"..?Każdy z 37 zarejestrowanych na tym forum?Skąd to wiesz ? :twisted2:

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ty to Mikołaj nie przesadzaj :-)) Widzisz jaką mam ksywkę? Nie wyobrażam sobie żeby uzytkownicy BMW nie kochali Kubicy! pozdrówka:-)
Opublikowano

Kubicar-i tu sie mylisz-dla mnie Kubica jest mrukiem,nie ubóstwiam go.Kibicuję BMW-Sauberowi,i dopiero w drugiej kolejności Kubicy w BMW-Sauberze

;-)

Także pozdrawiam-MIKE

MIKE