Skocz do zawartości

jak u was świeci dioda w kluczyku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do użytkownków BMW z takim kluczykiem:

http://sellanet.pl/kluczyk.jpg

Czy przy dłuższym wcisnieciu któregoś z przycisków ta czerwona dioda świeci u was ciągle dopóki sie nie puści przycisku czy też miga nieregularnie?

Bo u mnie miga nieregularnie i nie wiem czy to normalne czy cos sie w środku zacina i przerywa...

Pytam bo pilot przestał mi ostatnio działac i badam sprawe, bateria jest nowa, wieczorem bede probowal go zaprogramowac ale wg instrukcji dostepnej tu na forum trzeba wlasnie przytrzymac przycisk przez kilka sekund a jesli u mnie sie zacina to tego nie zrobie...

Zbir
Opublikowano
u mnie mrygal;) ale wszystko dziala, szyby sie domykaja itd

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano

Mam identyczny kluczyk. Jak wcisne i trzymam to u mnei tez mryga. Tylko denerwuje mnie kombinacja przyciskow.

Jak wcisne raz otwarcie samochodu to otwiera sie samochod i wszystkie szyby. Musze dwa razy wciskac ten przycisk. Nie rozpracowalem tez jeszcze alarmu. Czy wlacza sie od razu po zamknieciu samochodu czy jeszcze cos trzeba wcisnac hmm...

Opublikowano
  • Autor

dzięki, czyli wygląda na to ze to nieregularne mryganie jest normalne. Mam nadzieje ze zaprogramowanie rozwiaze problem.

Lskora, z alarmem ci nie pomoge bo nie mam fabrycznego, ale poczytaj w WDS-ie, np. tu :

http://www.qclt.com:8080/release/en/e46/index.htm

dział complete vehicle - body - locking and security - anti-theft system

z tego co tam piszą to powinno sie załaczać od razu wraz z zamknieciem centralnego

Zbir
Opublikowano
A jeszcze jedno pytanie. Macie jakis dzwiek przy otwieraniu i zamykaniu samochodu z pilota? Bo u mnie tylko kierunki mrugna i to wzssystko..