Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie oprocz Allegro kupie xenony tzn. cale lampy do E 36.

Na dzien dzisiajszy nawet na allegro nie ma.

Moze jakis sklep w wawie.??

Pozdrawiam

Opublikowano
Na Urysnowie obok mnie jest koleś który sprzedaje...zadzwoń do niego:603890870, jeszcze jeden pacjent jest z Wawy co sprzedaje głównie żarówki na allegro ale ma dużo też lamp jakiś numer 604 .... :cool2:

A racja. Mowiles o tym gosciu z Ursynowa.

Ile mozna jeszcze zaplacic za cale lampy??? Mam do kupienia za 1300 i niewiem czy cena z kosmosu czy :cool2:

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja za swoje kompletne z nowymi żarówkami płaciłem 2000zł tylko to inny model i ringi...Cena chyba dobra...zalezy w jakim stanie żarówki i czy keljone były itd.... :dance:
Wiesz :cry: gosc jest z lodzi tak ze zarowek nie sprawdze.

Ryzyk fizyk :?

Opublikowano
heh nie wiem...ryzyko jest jak zawsze...ale wybór należy do Ciebie... :cool2:

tzn. co ?? ryzyko tkwi tylko w zarowkach ?? Podobno nowe cale xenony !!

ile kosztuja jak by co zarowki ??

Opublikowano

Żarówki to mogą wynieśc majątek czasami-w ASO chyba 300zł od sztuki...

Na Ursynowie -ten nr wyżej gostek mówił cos o 100-120zł za sztukę nowych Osramów :cool2: ...Więc nie najgorzej :twisted2: ...

Co do używek to nie polecam, bo na bezpieczeństwie się nie oszczędza-przynajmniej ja nie :mrgreen:

Mogą być trafione przetwornice, żarówki i może coś jeszcze w takich lampach z wysyłki...Spytaj sie czy były klejone itd.

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates