Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18.08 oddalem auto na pranie tapicerki,nastepnepnego dnia okazało śie ze panowie tak intensywnie prali ze odeszła mi podsufitka.Oczywiśćie myjnia była ubezpieczona wiec pojechałem do PZU na wycene szkody.Przyznano mi kwote 893 zł i teraz kilka pytan w serwisie za cała usługe krzykneli mi 1900 zł :roll: niema to jak polskie serwisy,czy ktoś zawas mógłby mi doradzić jak i gdzie najlepiej wymienić podsufitke podkleić raczej jej sie nieda bo pomarszczyła sie przy lampkach,jestem załamany niemam zielonego pojećia dokogo ztym sie zgłośić gdzie taniej szukac podsufitki na allegro wtej chwili niema zgóry dziekuje za pomoc

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano
co za baran to robił, w każdym warsztacie, gdziem yją wnętrza aut, wiedzą ze klejonej podsufitki sięnie pierze, jedź do byle jakiego warsztatu gdzie majatapicerstwo samochodowe i zrobią Ci tą p[odsufitkę, normalnie jaodkleją i przykleja nową, jak sam ją zdemotnujesz (co jest dość proste) to zrobią to za naprawdę małe pięniądze
Opublikowano
sprawa została rozwiazana zakupiłem używana podsufitke koszt 70 zł przeprałem delikatnie pianą teraz montaż i sprawa załatwiona wielkie dzieki za pomoc chłopaki

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring