Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie potrzebuje maglownicy do E39 528 99" gdzie to mogę nabyć albo zregenerować . I nie chodzi mi najtaniej tylko najlepiej, mój mechanik krzyknął mi za regeneracje "ciutke" przy dużo dlatego proszę o pomoc
Opublikowano
A ile ci powiedział bo też we wrześniu będę regenerował i przypuszczam tylko jakie moga być koszta. Podjedź do Raszyna, tam jest forumowicz który ma warsztat i naprawia tylko BMW i robi to dobrze, sam naprawiam u niego moją bunie
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
osobiście wolałbym wyregenerować tylko oczywiście dobrze przez kogoś kto sie na tym zna i ma konkretne maszyny do tego celu. Kupno używki to troszke loteria.
Opublikowano
osobiście wolałbym wyregenerować tylko oczywiście dobrze przez kogoś kto sie na tym zna i ma konkretne maszyny do tego celu. Kupno używki to troszke loteria.

regeneracja też , może być tak że za 2-3 miesiące znów się posypie :?

Opublikowano

regeneracja też , może być tak że za 2-3 miesiące znów się posypie :?[/q uote] wymieniłe już kilka sztuk i żadna nie wruciła

orzełe34
Opublikowano
Panowie potrzebuje maglownicy do E39 528 99" gdzie to mogę nabyć albo zregenerować . I nie chodzi mi najtaniej tylko najlepiej, mój mechanik krzyknął mi za regeneracje "ciutke" przy dużo dlatego proszę o pomoc

Ja mam taka. Jest po calkowitej regeneracji, lacznie z wymiana listwy. Kupilem ja dla siebie ale ja mam model po liftingu z czujnikiem obrotu kierownicy. Cena : 1000 zl

Wstrzasaj i kasaj