Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Wam.

Mam BMW 320D 2000r od nie dawna bo jakies 2 tyg. no i szczescia nie ma konca z jazdy i wogole.manakment taki ze poprzedni wlasciciel mowil mi ze nie dzialajacy kluczyk wystarczy przeprogramowac oczywiscie probowalem sposobem z forum bylem i w ASO gosc mi tez probowal lecz nie darady widocznie uszkodzony jest nadajnik.gosc z ASO zproponowal zamowienie nowych kluczykow koszt.650 ziko :jawdrop: na razie nie stac mnie na taki wydatek.Moze znacie jakis tanszy sposob na naprawe kluczyka bo otwieram furke zamkiem od kierowcy.mam drugi kluczyk zastepczy lecz bez pilota.

No i okazuje sie ze alarm tez mi raczej nie dziala bo po zamknieciu furki wyczytalem ze czerwone swiatelko pod lusterkiem kierowcy ma mrugac a zadnej reakcji nie ma.Sprawdzalem bezpieczniki sa ok.nie znam sie az tak na elelektryce i alarmach Jak sprawdzic czy dziala mi alarm i jak go naprawic jesli nie dziala.

Dzieki z gory i pozdrawiam

Opublikowano
Czesc Wam.

Mam BMW 320D 2000r od nie dawna bo jakies 2 tyg. no i szczescia nie ma konca z jazdy ... zamowienie nowych kluczykow koszt.650 ziko :jawdrop: na razie nie stac mnie na taki wydatek..

stary, podziwiam Cie i innych co wydali na auto WSZYSTKA kase co do grosza

rozumiem, jakbys auto kupowal w sklepie, ale uzywke to chyba mozna bylo przewidziec "niespodzianki"

czy sie myle ?

nie "biduj" tylko napraw to po ludzku teraz, raz i na zawsze bo zostanie taka fuszerka na zawsze - jak juz kase wydawac to wlasnie tuz po kupnie, "w ramach" dolozenia do auta a nie po pol roku jak juz auto powinno sluzyc tylko do przyjemnosci

zh
Opublikowano

Jesli nie znasz sie na elektryce badz elektronice, to niby jak mialbys sam naprawic kluczyk ? Oddaj go do kogos kto sie tym zajmuje, moze cos poradzi.

Samemu mozesz conajwyzej sprobowac zmienic baterię.

Xdrive

Koder