Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Planuje wymiane lamp przednich na nowe i mam pytanie które wybrać angel eyes odpadaja ze wzgledu na zespolony kierunek w gre wchodzi tylko wzor oryginalny hella takze odpada ze wzgledu na cene. Wiec jakie polecacie? i chcialbym ringi cclf tylko ich oryginalnie chyba nie ma? i czy bylaby mozliwosc w nowych lampach ich zalozenia?
Opublikowano

kolego jeśli chcesz żeby to wszystko dobrze wyglądało,to proponuje oryginalne lampy(hela,bosch) i do tego ringi cclf!!!

Oczywiście możesz kupić jakieś Chińskie podróby,ale gwarantuje ci że takie lampy szybko zrobią ci się żółte a nawet żarówki wypalą ci w nich dziury!!!

P.s ja to przerabiałem :duh:

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
i w takich lampach jak sa przymontowane ringi ? da je sie wymontowac bez wiekszego problemu?

a po co chcesz to wymontowywac pozatym depo jest o niebo lepsze niz lamy zespolone nie slyszalem zeby ktokolwiek mial z nimi problemy

brak
Opublikowano
nie wiem czy da sie wyjac ale zapewniam cie ze swieca te ringi bardzo fajnie nie grzebalbym i nie zmienial koloru a co do jakosci sa dobre nie jest to napewno to co angel eyesy z krzywymi zarnikami ktorych nie idzie ustawic
brak
Opublikowano
Zakładałem takie Depo jak z tego linka i powiem wam że nie są takie tragiczne, do tego wsadziłem xenon. Świeci i wygląda przyzwoicie.
Opublikowano

a ja bym zrobił tak

jeżeli masz lampy oryginalne to zmień w nich tylko klosz załóż ringi ccfl i już

jeżeli nie masz lamp kup używane- kosztują grosze klosze też nie są drogie

pozdrawiam

........srebrne beem wjeżdża na teren........