Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Przemek122 !

Za mało informacji ? O jakie płyty chodzi ? Z mapą ? Z filmem ? Jaką masz navi (o ile masz), a co za tym idzie, z którym czytnikiem masz problemy ?

Dokładnie opisz swój problem, a będzie łatwiej Ci pomóc.

Opublikowano
Przemkowi chodzi o oryginalne płyty z filmami. Nawigacja jest professional.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

A czy komuś w ogóle czata filmy na DVD ?

Mogę się mylić, ale w e60 nie ma takiej możliwości. Producent chyba tego nie przewidział. No chyba że się ma opcję BMW DVD ADVANCED z monitorami w zagłówkach, ale to już jest inna bajka...

Dla porównania w Mietku klasy E jest taka opcja. Sam testowałem.

Opublikowano
To trochę kijowo inżynierowie z monachium wymyślili. Taki monitor i nie można na nim nic z domowej filmoteki obejżeć.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
nie mogl mnie oklamac bo to nie byl samochod od turka albo z placu tak jak wszystcy to robia to bylo auto z salonu wiec mnie w wala nie zrobil

haha

a jednak ...

musisz sie jeszcze sporo nauczyc o ludziach przyjacielu

a czytnik DVD w Twoim BMW odczytuje conajwyzej plyte z nawigacja i jesli masz szczescie - MP3

Opublikowano
nie mogl mnie oklamac bo to nie byl samochod od turka albo z placu tak jak wszystcy to robia

Kolega bardzo się ceni... Czyżbyś jako jedyny w kraju miał auto z salonu?!

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
nie mogl mnie oklamac bo to nie byl samochod od turka albo z placu tak jak wszystcy to robia to bylo auto z salonu wiec mnie w wala nie zrobil

A jednak. Na twoim przykładzie można wywnioskować, że lepiej kupić od turka niż w salonie :lol: Kupiłem swoją E60 i nową S-klase w221 dla ojca od turka i żadnych kitów mi nie wciskał.

Komputer pokładowy w E60 nie obsługuje kodowania MPEG2 (prawdopodobnie za wolny procesor). Nowe Mercedesy nie mają z tym problemu (podejrzewam, że nowy I-Drive od 2009r też da radę).

http://img125.imageshack.us/img125/2302/bmw1qf7.jpg

BMW E60 530dA Individual, 11.2006, 231hp +DENSION GW500

Opublikowano
A i jeszcze nie mowie ze jak sie kupi od turka samochod to jest odrazu zly po prostu mam taka opinie o turkach

Dużo Turków ma podobną opinię o Polakach.

Turek, od którego kupowałem auta opowiadał mi o jednym Polaku, który bardzo go prosił by za bmw 7-er z 2007r napisał na umowie 1200eur.

Opublikowano

No i co, że polak prosił turka,żeby na umowie napisał 1200euro. Przecież tak cała akcyza to i tak bezprawna.

Aha ja też mam taką samą opinię o turkach jak przemek.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Przecież tak cała akcyza to i tak bezprawna.

m.in. tym sie roznimy od innych nacji, ze WIEMY LEPIEJ (jakie powinno byc prawo choc nie tylko to) ;)

zh
Opublikowano
No i co, że polak prosił turka,żeby na umowie napisał 1200euro. Przecież tak cała akcyza to i tak bezprawna.

hehehe

Wyszło szydło z worka. Nikt nic nie pisał o akcyzie ;)

Chodzi o poświadczenie nieprawdy bo gość bynajmniej nie zapłacił Turkowi 1200e za BMW 7-er z 2007r. Turek też za tą beemkę u swojego źródła 1200eur nie dał.

A swoją drogą skoro akcyza jest bezprawna to proponuję zadzwonić na policję i zgłosić złamanie prawa ;)

Zaczynam się coraz mniej dziwić tej opinii o Polakach..

Opublikowano

hehehe

Wyszło szydło z worka. Nikt nic nie pisał o akcyzie ;)

Chodzi o poświadczenie nieprawdy bo gość bynajmniej nie zapłacił Turkowi 1200e za BMW 7-er z 2007r. Turek też za tą beemkę u swojego źródła 1200eur nie dał.

A swoją drogą skoro akcyza jest bezprawna to proponuję zadzwonić na policję i zgłosić złamanie prawa ;)

Zaczynam się coraz mniej dziwić tej opinii o Polakach..

Ale jak byś stinger nie wiedział zaniżona kwota na umowie dotyczyła jeszcze do niedawna akcyzy, a nie żeby było mu milej, że zapłacił 1200euro za 7 z 2007roku.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

Ale jak byś stinger nie wiedział zaniżona kwota na umowie dotyczyła jeszcze do niedawna akcyzy, a nie żeby było mu milej, że zapłacił 1200euro za 7 z 2007roku.

Wiem, wiem. Chodzi mi bardziej o to, że część Polaków chce umów na 1000e w ramach walki ze złodziejskim rządem w PL ale nie zwraca uwagi na to, że namawia również sprzedającego do łamania prawa.

Zresztą nieważne zrobił się offtopic bez sensu.

DVD w E60 odtwarzać się nie da :)

Opublikowano
Witam, ja domontowalem u siebie oddzielne DVD i ogladam filmy na wyswietlaczu. Ten czytnik faktycznie sluzy tylko do navi lub mp3. Jak by ktos chcial to mozna pisac na maila do goscia z allegro [email protected] ja kupilem wszystko co trzeba u niego i wszystko extra dziala. Pozdrawiam