Skocz do zawartości

Przyciemnianie szybek (poprosze linki e46 touring po sciemn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

tak jak w temacie czyli czy ktos ma zaufany i dokladny zaklad ktory zrobi sciemnienie szyb?? :modlitwa:

,,,mnie chodzi dokladnie o sciemnienie e46 touring... moze koledzy podeslecie jakie linki do swoich bryczek juz przyciemnionych i powiecie mi jaka macie gdzie przepuszczalnosc swiatla :twisted2: bo to tak sie chyba parametryzuje ;)

no i czy ktos sie orientuje jakie musza byc przepuszczalnosci zeby policja sie nie czepiala???:) :jawdrop:

dzieki i pozdrawiam :dance:

Karol

///e46 touring 320d 08/2002r 150KM STEPTRONIC,

JUN2008--->181tys km

DEC2010--->216tys km

///e90 2.0i, 130KM automat Schwarz

Aug2015 ---->102 tys km

Sep2016 ---->120tys km

///e46 318Ci coupe M-pakiet ;)

Mar2017 ----->211tys

Jan2018 ------>227tys km

Opublikowano

a wiec tak

ja tez bede robil przyciemnienie w e46 - ale raczej delikatne bo mam ciemny kolor auta.

Ty masz srebrny wiec polecam wieksze przyciemnienie - ladnie sie prezentuje i swietnie jezdzi.

jezeli chcesz podesle Ci zdj mojej bylej E36 z tym przyciemnieniem.

Przyciemnialem folia Sungard i taka Ci poleca jest to folia dosc droga ale bardzo dobra!

a z przepisami to jest tak ze

Przednia nie moze byc ruszona.

przednie boczne moga miec 30% wiec praktycznie jest to fabryczne przyciemnienie.

cala reszte moze nawet sobie zamalowac na czarno.

ja mialem osobiscie wiecej - z pkt widzenia prawa bylo to niedozwolone. ale nie mialem nigdy problemow. Moze przez to ze bylo zrobione to z glowa i profesjonalnie.

Zaraz zacznie Ci sie pewnie dyskusja czy przyciemniac czy nie. Wiec juz okresl z gory czy jestes zdecydowany na 100% na to.