Skocz do zawartości

Instalacja audio do radia z ekranem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuje pomocy mam system audio w e38 bez wzmacniacza, kupiłem właśnie radio z ekranem i chcę zmienić tylko nie mam takich kości w oryginalnej instalacji nawet na wzmacniacz. Dodam że mam możliwość zakupu inst alki z auta które miało takie radio jak ja tyle ze z systemem DSP ciekawe ze z takim radiem i czy w tej wiązce są takie wtyczki a jak nie to czy z innej także bez ekranu tyle ze ma wzmacniacz będą te kości albo jak podłączyć pozdrawiam.
Opublikowano
witam nie wiem czy dokupiles wzmacniacz ale jesli nie to musisz stare orginalne kostki usunac i powpinac sie w nowe wzaleznosci od radia masz tam czerwony kabel to jest pradowy i zulty razem z nim podpinasz to jest pamiec wewnetrza radia masa do czarego a reszta to juz tylko glosniki chyba ze masz wysuwana elektrycznie antene to musisz podpiac sterowanie ze po wlonczeniu radia antenka sie wysunie
Opublikowano
Tak tylko ja mam oryginalne radio z ekranem tzw.z navi i chce włożyć do mojej bety która nie miała ekranu tylko radio kasetowe bez wzmacniacza w bagażniku i nie wiem czy instalka podejdzie z innej która miała pełny wypas (DSP suba itp)tyle że bez ekranu, navi czy jak tam pozdro.
Opublikowano
da rade tylko musisz sie znac na kablach bo bez tego ani rusz kazdy lepszy serwis car audio c to podlonczy tylko ze cie wykasuja swoje to nie jest trudne wystarczy troche znajomosci elektroniki
Opublikowano
tak znam sie tylko w instalacji nie ma takich kości jakie sa w radiu i głowie sie czy podejdzie instalka z takiej ktora mam na części w pełnym wypasie audio tylko bez radia z navi, ekranem jak zwal