Skocz do zawartości

ILE KOSZTUJA ELEKTRYCZNE PODNOSIKI DO SZYB??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CHCIALBYM SIE ZORIENTOWAC W CENACH PODNOSIKOW DO SZYB GDYZ ROZWAZALEM TAKA OPCJE W SWOIM BMW.MOJE DRUGIE PYTANIE DOTYCZY TEGO CZY TO JEST TRUDNO SAMEMU ZROBIC JAK MA SIE JUZ TE PODNOSNIKI??DZIEKI ZA ODPOWIEDZI POZDRO 4 ALL
Opublikowano
powiemy ci ile kosztuja jak wylaczysz caps locka :D ,o jakie ci chodzi nowe czy uzywane ,zobacz na allegro ,ale nie wiem czy to jest mozliwe , czy sa w samochodzie kable ,przyciski do regulacji itd i wystarczy to wsadzic i bedzie chodzilo ,a przeciaganie kabli :doh: dobra zabawa jak ktos nie ma co robic
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
juz wylaczylem caps locka:P mam w samochodzie korbki a elektryczne sa tylko lusterka :twisted: a kcialbym miec elektryczne szyby chociaz z przodu :D pozdro
Opublikowano

Witam

Ja w swojej Buni ostatnio instalowalem zestaw uniwersalnych podnosnikow firmy SPAL i jestem z nich zadowolony.Montaż prosty a wylaczniki ktore byly w zestawie pasuja idealnie w zaślepki kolo zapalniczki.Kupilem je na allegro za 350 zl i tyle mnie wyniosly :)

A co do oryginalnych do E36 to używane kupisz za 500 zl i niemasz pewności że beda działac

Pozdro

Opublikowano
CHCIALBYM SIE ZORIENTOWAC W CENACH PODNOSIKOW DO SZYB GDYZ ROZWAZALEM TAKA OPCJE W SWOIM BMW.MOJE DRUGIE PYTANIE DOTYCZY TEGO CZY TO JEST TRUDNO SAMEMU ZROBIC JAK MA SIE JUZ TE PODNOSNIKI??DZIEKI ZA ODPOWIEDZI POZDRO 4 ALL

Witam!

Ja jakies rok temu kupowalem za 400 zl komplet oryginalnych podnosnikow z okablowaniem tylko do E30 i nowymi przyciskami (oryginal), co prawda uzywane ale bezawaryjne, jestem zadowolony.Cala instalacje latwo zamontowac i przeprowadzic.W drzwiach sa miejsca mocujace do elektrycznego mechanizmu takze nie ma problemu.

Mysle ze powinienes sobie poradzic jak nie to elektryk, tyko on znowu malo nie wezmie :/...

pozdr

bwr