Skocz do zawartości

e38, 728 z konca 95r z gazem... prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam możliwość zakupienia e38 pojemność 2.8 z 95 roku. auto z gazem skrzynia automat bez tiptronic. Mam kilka pytań i prosze o pomoc. mianowicie czy warto jeszcze wogóle pchać się w 7-mke z tego rocznika, czy nie ma problemu z takimi skrzyniami. Juz od dawna mam w planach zakupuc takie auto, zalezy mi na ekonomii nie bede ukrywal wiec ten silnik wstępnie by odpowiadal. prosze o rade
Opublikowano
Rocznik nie ma znaczenia,liczy się stan,jeśli jest w dobrej kondycji,to kupuj,2.8 też daję radę i jest tańszy w utrzymaniu niż v8 lub v12.
Nur bmw e32
Opublikowano
  • Autor
tak na prawde mam na ten cel do wydania 20 tys zl. sadze ze za 95 rok to nie jest niska cena. auto jest zewnętrze piękne. 2 lata w kraju i gaz tez od 2 lat. ma najechane 230 tys. gosc chce 20 tys zl nic taniej ani setki
Opublikowano
  • Autor
do takiej kwoty z chęcią kupie ladną sztuke bez większego wkładu wiec jak by ktos mial na sprzedaz z checia zobacze oferty
Opublikowano
Ja kilka dni temu przyprowadziłem taką 728, tylko z 98 roku. Skrzynia steptronik. Przebieg 198000 i raczej tyle ma. Niemiec cenił ją 5500eur, ale puścił za 5200.