Skocz do zawartości

Jak otworzyć zatrzaśnięte drzwi przednie pasażera?????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,dziś zamek centralny w drzwiach pasażera przestał reagować(niechce się otworzyć,bolec się schował i ani drgnie,ani z pilota ani przyciskiem koło ręcznego)Szarpanie klamką czy z zewnątrz czy w węwnątrz tesz nic nie daje,mam powarzny problem bo przecierz nie zdejmę boczka na zamkniętych drzwiach,będę wdzięczny za pomoc bo nieznalazłem takiego przypadku w archiwum,dodam że wszystkie inne zamki działają bez zarzutu...
Opublikowano

To niezła zagwozdka :?: :?:

Pewnie trzeba będzie rozwalić boczek , bo przy zamkniętych drzwiach inaczej się nie da :x

Albo poszukaj "fachowców" od otwierania drzwi.

zibi

BYŁO w kolejności:

318,320, M3, 735AHG, 730, 525TDS, 725TDS, 740

JEST : 530D Touring

Opublikowano

ja by próbował poruszyć kablami łączącymi drzwi ze słupkiem bo pewnie na łączeniu nie styka

oczywiście wiem że jest tam mało miejsca ale pewnie łatwiej jest próbować coś wsunąć między drzwi a błotnik niż zdejmować tapicerkę

mi jak tam nie stykało to przestał działać centralny i szyba

Opublikowano
za cypel nie pociągniesz bo to i tak nic nie da. Włączone masz pewno ryglowanie a tam nie ma cięgieł tylko kostka wpięta w siłownik. Sprawa utrudniona dla potencjalnego włamywacza. W BMW drut albo brzeszczot nie pomorze! Pozostaje zdjęcie boczka. Powinno się udać i to nawet z minimalnymi uszkodzeniami. Tyle że jak już zdejmiesz to i tak nie pociągniesz za ... bo tam nic nie ma. Ratuje cię podanie zasilnia na siłownik. Tylko w taki sposób otworzysz auto.
Opublikowano
:modlitwa: :modlitwa: dziś rano otworzyłem samochód i :mrgreen: otworzyły się,więc chyba to była sprawa elektryczna może w nocy złapał trochę wilgoci i kostka zaczeła łączyć,więc wypada teraz zdjąć boczki i przeczyścić wtyki.