Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
da sie odczuc ten spadek.ostatnio przejezdzajac kolo stacji paliw przy hipermarkecie auchan zobaczylem sobotnia promocje ON po 4.25.oczywiscie nie skorzystalem,ale cena zrobila wrazenie.na dzien dzisiejszy ON po 4.4, tez niezle.
Opublikowano
przy hipermarkecie Auchan zobaczylem sobotnia promocje ON po 4.25.oczywiscie nie skorzystalem,ale cena zrobila wrazenie.na dzien dzisiejszy ON po 4.4, tez niezle.

A co, miałbyś odwagę tankować SWOJE auto na takich stacjach??

Ja nie praktykuję i przestrzegam, wolę dobre uznane, bo lepiej autem jeździć dłużej i bez niepotrzebnych napraw.

Opublikowano

A co, miałbyś odwagę tankować SWOJE auto na takich stacjach??

Ja nie praktykuję i przestrzegam, wolę dobre uznane, bo lepiej autem jeździć dłużej i bez niepotrzebnych napraw.

nie,nie mam odwagi,chociaz bannery mowia ze to paliwa orlenu.dzis znow przejezdzalem i cena ON na dzis to 4.11, niezla :modlitwa:

Opublikowano

hehe, szkoda ze nie można pić i jeździć,

byście sobie wzięli po małym na odwage :)

a tak poważniej,

to lałem diesla przy carrefour i auchan i pełno znajomych lało i jakoś nie było potrzebnej Lawety :)

faktem jest że wolę Statoil, Shell i BP