Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koelgow,

Po roku dostalem na adres domowy w Polsce mandat ze zdjeciem za szybka jazde po Hiszpanii.

Samochod byl wypozyczony wiec zajelo im troche czasu namierzenie mnie.

Na blankiecie sa dwie mozliwosc zaplaty - przekazem pocztowym lub osobiscie.

W zwiazku z tym ze osobiscie nie wybieram sie w najblizszym czasie to czy istnieje jakas inna mozliwosc zaplaty ?

Przekazow pocztowych zagranicznych raczej nie ma jak wiem ?

Jak poradziliscie sobie z ta sytuacja?

Zaznaczam ze chce zaplacic mandat bo jeszcze zamierzam pojechac do Hiszpanii.

Dzieki,

Opublikowano

Najlepiej jest to zrobić przelewem.

Ale aby zapłacić w walucie euro, to jeśli masz konto na pln, musisz dowiedzieć się w banku o szczegóły przelewów międzynarodowych - każdy bank ma swoje warunki i regulaminy, ale jest to najkorzystniejsze rozwiązanie.

Opublikowano
Tez bym chcial zrobic przelew ale na druku jaki dostalem z hiszpanii nie ma podancyh danych z numerem konta: tylko adres na przekaz pocztowy lub osobista wizyte.
Opublikowano
Znalazlem znajomego Hiszpana. Przelalem pieniadze na jego konto a on to zaplaci. To chyba najpewniejsze rozwiazanie. Dzieki za odpowiedz.
Opublikowano
Gdzie zrobili Ci zdjęcie i o jakie przekroczenie prędkości chodziło? Sam ledwo co wróciłem i na pewno coś by się na mnie znalazło...
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!