Skocz do zawartości

sterowanie nawiewem ---- climatronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu zauwazyłem ze sterowanie w climatronicu zaczyna samo od siebie jakos "świrować"

Po prostu mimo tego ze jest ustawione na minimalny nawiew to i tak siła nawiewu jest maksymalna. Według was czym to moze byc spowodowane??

Opublikowano
czy nawiew pracuje w trybie AUTO :?: , opisz troche dokładniej :idea:

działa na trybie auto

po prostu sa takie etapy ze raz działa raz nie

Opublikowano
Jeśli klima działa w trybie auto, to jak może być nawiew ustawiony na minimum? W trybie auto sterowanie nawiewem jest automatyczne.
Opublikowano
Jeśli klima działa w trybie auto, to jak może być nawiew ustawiony na minimum? W trybie auto sterowanie nawiewem jest automatyczne.

chodzi mi oto ze gdy przelącze na AUTO to sa odczuwalne rózne stopnie nawieweu

a jezeli daje na manual to mimo tego ze jest ustaeione na minimum to nawiew leci na maxa

Opublikowano
U MNIE PRZY ZAPALANIU SAMOCHODU KLIMATRONIK SAM SIE ZAŁACZA NIE WIEM CZY TAK MA BYC???I NIE WIEM TEZ JAK ZAŁACZYC SAM WENTYLATOR BEZ UZYCIA KLIMY CHODZI O SAM NAWIEW ???
Opublikowano
U MNIE PRZY ZAPALANIU SAMOCHODU KLIMATRONIK SAM SIE ZAŁACZA NIE WIEM CZY TAK MA BYC???I NIE WIEM TEZ JAK ZAŁACZYC SAM WENTYLATOR BEZ UZYCIA KLIMY CHODZI O SAM NAWIEW ???

klime załączasz przyciskiem ze śnieżynką , tym samym ja też wyłączasz i wtedy pracuje sam nadmuch. a przy zapaleniu auta klimatronik załącza sie w takiej pozycji w jakiej go zostawiłes przy ostatnim gaszeniu auta (u mnie tak jest)