Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Interesuje mnie czy 9.5 tys E to dużo czy mało za 320Ci z 99/00? Mam jeszcze pytanie odnośnie przebiegu czy 150tys jest to juz duzo na BMW? Moze niektore smieszne pytania ale nie jestem jakims znawca. Z gory dzieki :)
Opublikowano
9,5 tysiąca to nie dużo, cena raczej normalna, oczywiście duże ma znaczenie stan i wyposażenie auta ale jeśli jest ok to myślę, że warto brać. A przebieg 150tkm to prawie nic, tylko jaką masz pewność, że jest prawdziwy ? Bo jeśli jest prawdziwy to jest to bardzo mało jak na ten rocznik.
Opublikowano
cena normalna, przebieg tez ok, ja mam 150 przejechane i ok - silnik spoko :)
Dzieki, jutro wyjezdzam po auto :)
Opublikowano
9,5 tysiąca to nie dużo, cena raczej normalna, oczywiście duże ma znaczenie stan i wyposażenie auta ale jeśli jest ok to myślę, że warto brać. A przebieg 150tkm to prawie nic, tylko jaką masz pewność, że jest prawdziwy ? Bo jeśli jest prawdziwy to jest to bardzo mało jak na ten rocznik.

Zawsze mozna znalezc jakas okazje tak mi sie wydaje, wiadomo ze znowu za tanio niczego sie nie kupi szczegolnie za granica ale jak dobrze poszukam moze sie cos uda

Opublikowano

Ja za swoją dałem 7,5tyś. E 2000r. Lipiec, "156tyś. km."

Więc raczej nie ma co się napalać tylko dokładnie sprawdzić ceny, no i oczywiście negocjować

Pozdrawiam