Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,

czy słyszał ktoś lub używał do impregnacji skóry w autku takiego środka jak URAD??

Jak tego używać??

Co jest najlepsze, żeby przywrócić skórce nowe życie ??

Macie jakieś sprawdzone środki??

Z góry dzięki.

Pozdrawiam

Opublikowano
Działałem przy pomocy "Urada", kupiłem czarny kolor, można robić też bezbarwnym, powiem tak, cena niewielka a efekt jest ok.Trzeba środek dobrze wymieszać i nakładać bardzo mało na gąbeczkę, wcierać w skórę kolistymi ruchami.Pamiętaj, lepiej nałożyć kilkakrotnie mniej niż raz a dużo.Skóra po zabiegu świeci się super, dobrze pokrywa wszelkie załamania itp. Ja najpierw impregnuje środkiem BMW do skóry a potem uradem, i dla mnie ok.Sam spróbuj, myślę że będziesz zadowolony.
Opublikowano
Ja uzylem srodkow z salonu/ serwisu BMW i jestem zadowolony. Spray (pianka) do czyszczenia i lotion do konserwacji. Komplet ok 100zl u Smorawinskiego w Poznaniu... starcza spokojnie na 2-4 razy.
Opublikowano
popieram to co napisal muzycom.napisz pytanie i wyslij zdjecia tapicerki do lederzentrum.com.goscie znaja sie na rzeczy i sa profesjonalni.ja uzywam ich zestawu tonujacego.rewela :mrgreen: