Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jechałem miastem i nagle mi jakiś gościu wyjechał i musiałem szybko skręcić w prawwo naszczęście się nic nie stało ale ucierpiała moja felga.Czy jeśli mam pełne ubezpieczenie od każdego wypadku czy to pokryje koszty nowej felgi?

Nie ten dział! To rozmowy o bezpieczeństwie a nie o ubezpieczaniu felg. Przenoszę to, a tobie proponuje czytać regulamin.

Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano
Czy jeśli mam pełne ubezpieczenie od każdego wypadku czy to pokryje koszty nowej felgi?

Nie wiem co tzn. pełne ubezpieczenie? Jak nie znasz sprawcy i nie masz AC to naprawiasz we własnym zakresie.

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
Sprawdź jaka masz franszyznę integralną ponieważ ubezpieczyciel do jakiejś kwoty nie wypłaca odszkodowania na naprawę, większość jest w granicach 100 – 150 Euro
brokat_
Opublikowano
Te felgi M-POWER w e60 się pogięły?
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Te felgi M-POWER w e60 się pogięły?

Oni i tak licząc koszt naprawy :) to są złodzieje a wg mnie powinni od razy wypalcać kasę na nową :)

brokat_
Opublikowano
Nie w X5 20 calowe z M-pakietu :cry2:

W X5 jest M-pakiet? hmmm

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW