Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jestem nowym użytkownikiem. szukałem na forum czegoś na temat wymiany licznika jednakpo 4 godzxinach kopania rozbolała mnie głowa,wiec niekrzyczcie ze temat juz był:)

Chciałem wymienić cały licznik w bmw e36 z 1991 roku. Mam juz nawet takowy licznik do kupienie w miare tanio jednak niewiemczy da sie w nowym liczniku ustawić taki sam przebieg jaki mam w swoim pojeździe. Potrzebował bym ten nowy licznik podkrecic do przodu o jakieś 40 tyś. Jest to mozliwe?

Opublikowano

Chyba połowa samochodów ma kręcone liczniki tylko w drugą stronę więc na pewno się da :mrgreen:

Pamiętaj tylko aby kupic dobry licznik np: nie od is-a :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Jest to mozliwe?

jeśli chodzi o podkręcanie liczników to można je kręcić w obie strony w każdym aucie nie zależnie od zaawansowania technicznego auta

Opublikowano
Tylko uwazaj komu bedziesz zlecac to krecenie. Niektorzy z przyzwyczajenia moga ci do tylu pojechac :mrgreen:

raczej raczej :)

a przede wszystkim faktycznie niech zrobi ktoś kto co umie bo może być jakiś error później

:twisted: