Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam prośbę o poradę ;) Wczoraj jadąc w trasie w korku , gdzie poruszalem sie zaledwie na pierwszym góra drugim biebu przez okolo 1,5 H temperatura mi skoczyla przed czerwonym wskaznikiem , nie zastanawiając sie stanąłem , żeby sprawdzić czy wiatrak chodzi , i sprawdzić płyn chłodniczy , płyn chłodniczy podszedł wysoko ,wiatrak dzialal, postałem 30 min celem zbicia temperaturki . Temperatura wróciła do normy dojechalem do celu . Dziś tak zauważyłem ze gdy autko odpalilem od razu chodzi wiatrak na wolnych obrotach czy to normalne ? i jeszcze jedno pytanie czy wiatrak ma dwie prędkości tzn gdy silnik nagrzany to chodzi szybciej ? czy ciągle w takim samym tempie ? Z góry dzieki za odpowiedzi .
Opublikowano
to normalne ze sie załancza na po odpaleniu dopiero po pewnym czasie sie wyłancza.wpisz w wyszukiwarce VISCO pełno tego jest na forum.
///M40pwr