Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:mad2:

26.07 pojechałem sobie z Dziewczyną nad jezioro moją kochaną Bawarka. Byliśmy tak o 18.30 nad jeziorkiem w ośrodku ZHP. Wracamy ok 19.10 patrze... A tu brak emblematu z tyłu!!! Myślałem ze pójdę sie utopić! Pierwsze co to wziąłem za telefon i na policje. Nadmieniam ze 06.08 czyli równo 3 tyg wcześniej pojechałem z dziewczyną do sklepu po coś do picia i zwędzili mi zaślepkę od halogenu, 2 była odchylona.Widocznie nie zdążyli. 5 min nam nie zajęła wizyta w sklepie i już nie mam zaślepki.A naprzeciwko sklepu kościół wiec te degeneraty można powiedzieć ze spod kościoła zwędzili.

Wracając do ostatniej kradzieży to przyjazd policji poprawił mi trochę humor, ponieważ funkcjonariusze byli bardzo mili i życzliwi. Niestety nie dało sie nic zrobić jak wiadomo.Ale powiedzieli ze jak by to w nocy było to psy topiące by ściągnęli :D Bo mniej śladów by było i jak by stał sie cud ze ich złapią to odzyskam mój emblemat. Tak na marginesie to mój emblemat nie był jedyny gdyż jeszcze 3 stojące na tym samym parkingu auta też straciły emblemat. :|

:duh: To jest paranoja! Ja sie zacznę bać samochodem jeździć gdziekolwiek! W jednym miesiącu 2 razy obrypali mi furę. I żebym ja parkował w jakimś podejrzanym miejscu ale raz przed sklepem a 2 nad jeziorem. Przed tym sklepem to w ogóle było przegięcie. Oczywiście nikt nic nie widział :mad2: Dobrze ze mi całej fury nie zwinęli. Mi sie marzy e38 ale coraz bardziej marzenie mi sie oddala bo po co mam ja kupować jak mi ja porysują i rozkradną. Takich bez mózgów, bez perspektyw, patologie jedne powinno sie napiętnować i wytykać palcami. Degeneraci nie powinni chodzić tym samym chodnikiem co reszta ludzi. Raz coś zniszczy, raz ukradnie potem kogoś pobije albo co gorsza zabije!!! Nie mam słów po prostu.

P.S.

powiedzcie jak odróżnić oryginalny emblemat żebym za podróbę nie przepłacił.

P.S.2

Pozdrawiam wszystkich użytkowników BMW i oby jak najmniej sie nam takie nieprzyjemności zdarzały bo na pewno nie jestem sam z takim problemem

Opublikowano
kolego masz strasznego pecha :cry2: ,ja aż boje się jechać nad jezioro!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

Mnie niedawno zakosiki zaślepkę z przedniego zderzaka gdzie jest ten gwint do holowania :duh:

Widac komuś brakowało :mad2:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
a mi wybili szyby, przednia pasażera i tylny trójkącik... tylko po co? i ukradli... raczej wyrwali mi cb-radio, rysując przy tym schowek, teraz boje się o swoją mała że może znowu wroci jakiś ... i zrobi to jeszcze raz mojej małej...
Opublikowano

Ja tego lata stracilem wklad od lusterka pod wlasnym blokiem.cale zycie tam mieszkam... no comentt

Tydzien pozneij ktos bardzo niekulturalnie otworzyl drzwi od swojego poloneza i mi zasunal w moje drzwii... no coment

a pare dni temu jeszcze gorszy degenerat uczyl sie rysowac jakims gwozdziem po moich drugich drzwiach...

Nie bede dalej pisal bo dopiero co doszedlem do siebie... A juz bylem zdecydowany na nowszy model... ale chyba poczekam bo na tym parkingu bym jej nie postawil.... o nie...

• Członkowie klubu
Opublikowano
Ja tego lata stracilem wklad od lusterka pod wlasnym blokiem.cale zycie tam mieszkam... no comentt

Tydzien pozneij ktos bardzo niekulturalnie otworzyl drzwi od swojego poloneza i mi zasunal w moje drzwii... no coment

a pare dni temu jeszcze gorszy degenerat uczyl sie rysowac jakims gwozdziem po moich drugich drzwiach...

Nie bede dalej pisal bo dopiero co doszedlem do siebie... A juz bylem zdecydowany na nowszy model... ale chyba poczekam bo na tym parkingu bym jej nie postawil.... o nie...

Zapewne jakiś "blokowy" kolega....pozostaje tylko strzeżony parking

UIHZ9556.JPG

Opublikowano
Na takie przypadki nic się nie poradzi. Zjawisko nagminne w każdym miejscu w Polsce. Jeden weźmie bo do swojej brakuje, drugi chce sprzedać, a innemu się nudzi. Pomoc policji znikoma, trzeba liczyć na fart, że się takiego cwaniaczka przyuważy i łapiąc za głowę :mad2: należy tłumaczyć :nienie: aż zrozumie :shock:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ach ten nasz kraj, ludzie potrafią ukraść wszystko.Już nie pojadę do Chojnic bo jeszcze mi coś zginie :lol:
Opublikowano

Ja dopiero teraz kupiłem ten brakujący emblemat na klapę.I w razie co wyryłem końcówkę numeru vin i mały liścik do złodzieja ale mam nadzieje ze nikt nigdy nie będzie musiał go czytać.A zaślepki od halogenu jeszcze sie nie dorobiłem :mad2:

Piotrek1 serdecznie zapraszam do Chojnic. Nie jest to miasto złodziei trzeba mieć po prostu takiego pecha jak ja.A nasze miasto sie prężnie rozwija.Zapraszam do przejrzenia internetu i poczytania o Chojnicach.Cała starówka odrestaurowana, 5 km od Chojnic znajduje sie Charzykowy które położone jest nad jeziorem mamy nową przystań jachtową i Jarosław Kret chce kupić tu ziemie :norty: Wiec zapraszam :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja dopiero teraz kupiłem ten brakujący emblemat na klapę.I w razie co wyryłem końcówkę numeru vin i mały liścik do złodzieja ale mam nadzieje ze nikt nigdy nie będzie musiał go czytać.A zaślepki od halogenu jeszcze sie nie dorobiłem :mad2:

Piotrek1 serdecznie zapraszam do Chojnic. Nie jest to miasto złodziei trzeba mieć po prostu takiego pecha jak ja.A nasze miasto sie prężnie rozwija.Zapraszam do przejrzenia internetu i poczytania o Chojnicach.Cała starówka odrestaurowana, 5 km od Chojnic znajduje sie Charzykowy które położone jest nad jeziorem mamy nową przystań jachtową i Jarosław Kret chce kupić tu ziemie :norty: Wiec zapraszam :cool2:

Znam to miasto i jeziorko też - fajne jest.

Pozdrawiam

Opublikowano
...i Jarosław Kret chce kupić tu ziemie :norty: Wiec zapraszam :cool2:

Argument najbardziej przemawiający za odwiedzinami :lol: :lol: :lol: