Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

Czy ktoś posiada Navtweak v2.7? Wersja 2.6 wyrzuca błąd związany z biblioteką msvcrt.dll

Tego potrzebuje:

Both programs requires the GTK+/Win32 Runtime Environment (5.2 MB):

http://gladewin32.sourceforge.net/

NavTweak 2.6 (49 KB):

http://rapidshare.com/files/8925524/navtweak.zip.html

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano

Dzieki za info rOBSOnX, ale po zainstalowaniu Gtk+ 2.12.9 Runtime Environment Revision 2 (7,206) próbuję edytować navboot i wyrzuca słynny windowsowy komunikat "Wystąpił problem z aplikacją navtwaek.exe..."

What sub?

Opublikowano

Kolego "Dresiarz", odezwij się prosze czy pomogło - bo tutaj panują (albo powinny panować) takie zwyczaje... takie proste "dziękuję" albo coś...

....

Opublikowano

Czołem kolego "macznik"

Wielkie dzięki za pomoc, ale będę musiał pogrzebać w systemie. Po ponownej instalacji nadal pojawia się błąd. A słowo "dziękuję" nie zniknęło z mojego słownika (bez obaw).

Jeszcze raz dziękuję

Opublikowano
Działa!!! Nie wiem dlaczego, ale próbowałem edytować v21 i pojawiał się błąd. Spróbowałem v31 i wszystko gra. Nie było tematu.
Opublikowano
Działa!!! Nie wiem dlaczego, ale próbowałem edytować v21 i pojawiał się błąd. Spróbowałem v31 i wszystko gra. Nie było tematu.

No to się cieszymy - na zdrowie :D

• 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Mam prośbę, czy ktoś mógłby "łopatologicznie" wyjaśnić jak zainstalować to gtk itd? Ściągnąłem NavTweak`a ale przy próbie jego uruchomienia mam komunikat

"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono libgdk-win32.2.0-0.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem"

WTF? :oops: Czego ta winda znowu chce ode mnie :mad2:

• 3 lata później...
Opublikowano
witam, moze ktos mial podobny problem wyskakuje mi komunikat : nie znaleziono punktu wejścia procedury g_get_application_name w bibliotece libglib-2.0-0.dll o co chodzi ?

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

• 1 miesiąc temu...