Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy jest coś zeby polepszyc odbior Tv w dużej nawigacji 16*9??? u mnie słabo odbiera caly czas sniezy i czasami lapie kolor jest moze jakis wzmacniacz ktry sie montuje zeby polepszyc odbior ?????
Opublikowano
czy jest coś zeby polepszyc odbior Tv w dużej nawigacji 16*9??? u mnie słabo odbiera caly czas sniezy i czasami lapie kolor jest moze jakis wzmacniacz ktry sie montuje zeby polepszyc odbior ?????

Było o tym wiele w temacie "Audio, Alarmy, Nawigacja & Elektronika" - dlatego właśnie masz napisane Poszukaj zanim zapytasz...

Ustaw sobie telewizję na Słowację i ból minie... :D

...

Opublikowano

a bylo gdzies o jakims wzmacniaczu sygnalu tv?

w mojej miejscowosci slabo odbiera, ale po duzych miastach chodzi troche lepiej w czasie postoju auta. a z tymi regionami to kazdy pisze co innego bo u kazdego co innego dziala. sprawdzilem wszystkie regiony, u mnie najlepiej chodzi na luksemburgu oraz pal b czy cos takiego. ale i tak rewelacji nie ma i przydalby sie jakis wzmacniacz albo naprawa jesli cos jest uszkodzone

Opublikowano
a w jaki sposob zminic ustawienia np na Słowacje ????

A tak:

jak jesteś w TV to tam prykając i kręcąc w dół wejdziesz w ustawienia - i grzebiąc dalej możesz wybierać system (Pal - NTSC) albo Regiony (i uciekasz z Poland na Słowację).

Oczywiście zostajesz na NTSC (tylko region zmieniasz na SL)

...

Opublikowano
jak ustawie na SLowacje to mam zasneizony odbior ale bez koloru a jak inny regoin ustawie to mam w tedy lepszy odbior i jest kolor ale nie ma glosu :( ale bardzo dobrze i w kolorze sciaga kanaly rosyjskie co to moze byc ????????
Opublikowano
jak ustawie na SLowacje to mam zasneizony odbior ale bez koloru a jak inny regoin ustawie to mam w tedy lepszy odbior i jest kolor ale nie ma glosu :( ale bardzo dobrze i w kolorze sciaga kanaly rosyjskie co to moze byc ????????

To ustaw na SL + PAL... kombinuj...

Opublikowano

podłączę się do wątku...

moje pytanie: czy DSP (digital signal processor) występuje tylko w wersji z monitorem tv/navi ??

gość chce sprzedać E38 z kasetą z przodu i zmieniarką CD w bagażniku ale właśnie bez tv/navi i twierdzi, że ma DSP... czy to prawda?

Opublikowano
podłączę się do wątku...

moje pytanie: czy DSP (digital signal processor) występuje tylko w wersji z monitorem tv/navi ??

gość chce sprzedać E38 z kasetą z przodu i zmieniarką CD w bagażniku ale właśnie bez tv/navi i twierdzi, że ma DSP... czy to prawda?

Tak , DSP było w wersjach bez navi/TV .

Był taki mały monitorek zamiast tego na kasę obok kaseciaka

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Tak , DSP było w wersjach bez navi/TV .

Był taki mały monitorek zamiast tego na kasę obok kaseciaka

Dokładniej = DSP było i z Navi/TV i bez Navi/TV (różniście).

....