Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy proszę o szybką odpowiedż,przed chwilą zaświeciła się w mojej e36 320i Inspekcjon jestem ok. 400 km. od domu czy dojadę bez problemu czy należy skasować inspekję
Opublikowano

co do inspekcji serwisowej i inspekcji olejowej czy może stać się tak gdy nie skasuje sie inspekcji że samochód nagle stanie, włączy się jakiś tryb awaryjny czy cokolwiek innego utrudniającego lub uniemożliwiającego dalszą jazde??? pytam bo coś mi się obiło o uszy że może się coś dziać a nie wiem ile w tym prawdy.

Pozdrawiam Miczel;)

Opublikowano

Jedni twierdzą, że to bujda, inni, że włącza się tryb serwisowy. Tylko po co zwlekać z np. wymianą oleju?

Trochę banalne pytania zadajesz. ;) Czasami :search:

Opublikowano
z wymianą oleju nie zwlekam chodziło mi tylko o to czy kasowanie inspekcji bądz nie ma jakiś wpływ, bo olej zawsze po 10tyś km wymieniam:P
Opublikowano

Aha, spoko. Nie miałem zamiaru się czepiać. :wink: :cool2:

A kontrolka, to nic innego jak komunikat dla kierowcy, aby zajrzał do serwisu na przegląd lub wymianę czegoś.