Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Wie ktoś gdzie kupić jaką ewentualnie wybrać i może ma możliwość wkleić ktoś zdjęcie jak to wygląda w samochodzie ?

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...

Opublikowano
Ja mam zdjęcie takiej rozpórki ale w gazecie D&W. Postaram sie zrobić skan na kompa,a wygląda niu głupio a od podłogi do niej jest ok tyle co w cabrio. A masz może rozpórkę na przednich kielichach? Pomaga coś? Bo jak ja chce zrobić bączka to odciażone koło piszczy ale przód ucieka i kolega mówił żebym kupił rozpórkę.
Opublikowano
Bo jak ja chce zrobić bączka to odciażone koło piszczy ale przód ucieka i kolega mówił żebym kupił rozpórkę.

Ogólnie 1.6 ciężko zakręcić bobra o ile to wogóle możliwe.Mój kolega też próbował z takim silnikiem i też mu przód uciekał.Raczej to nie wina braku rozpórki

Opublikowano

No jak nie, jak tak?! :shock: Dobra rozpórka, magnetyzer i jedziemy :twisted2:

marcingwr Poprzeglądaj aukcje na allegro. Trochę cierpliwości i znajdziesz jakieś "stjuningowane" e36 z rozpórką.

Opublikowano
Bo jak ja chce zrobić bączka to odciażone koło piszczy ale przód ucieka i kolega mówił żebym kupił rozpórkę.

Ogólnie 1.6 ciężko zakręcić bobra o ile to wogóle możliwe.Mój kolega też próbował z takim silnikiem i też mu przód uciekał.Raczej to nie wina braku rozpórki

Licze sie z tym ze driftu tym nie zrobie hehehe ale jak zawijam gdzieś powoli i dodam gazu to lekki boczek łapie ale jak wpadne np na kostkę brukowa skręce to przód ucieka jak na śniegu.