Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam radio bawaria z instalacją 6 głośników... radio ładnie wypełnia panel lecz nie ma jakości dźwięku oraz nie odtwarza płyt jak nowsze radia... I zacząłem myśleć nad zmianą radia na pionnera deh-4000ub i do tego wymienić tylko przednie głośniki z tweeterami, tylne głośniki chce zostawić.

Moje pytanie brzmi co muszę kupić do tej zmiany, bo coś obiło mi sie o uszy ze trzeba kupić przejściówkę z kostki bmw na ISO i nie wiem czy potrzebna jest przejściówka do anteny...

jakie głośniki i w jakim rozmiarze byście polecali oczywiście odseparowane na przód do 200zł?? czy wejdą na przód bez przeróbek 16cm??

dzięki za pomoc pozdro

• 1 rok później...
Opublikowano
tak wejdą tylko musisz ten plastik odkręcić co teraz masz głośnik zamocowany i 16 przykęcić na coś najlepiej przez drewnożeby drgań nie było i wtedy lepiej grają głośniki oryginalne gwistki ja mam w aucie zajebi... więc ty też pewnie takie masz bo ja mam oryginały to niema sęsu zmieniac kup se sony xplod one zawaliście czysty mają dzwięk i wystarczy jak niechcesz dużo się bawić