Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem ze podczas jazdy jak przekraczam ok 50km/h to slysze przemuchy tzn jakby bylo cos nieszczelne w okolicy przedniego slupka od strony kierowny. Myslalem ze to moze szyba niedomknieta albo niedolega idealnie do uszczelki ale to nie ona szyba jest ok.

Dzrwi tez niby ok dolegaja sa idealnie ustawione wszytskie sczeliny rowne...

:mad2: Co to moze byc?? Mial juz ktos kiedys takie cus??

Juz mnie trafia.

A dodam ze to jest sedan. :)

:?: :?: :?:

Opublikowano
Podcas jazdy przyłoż rękę do krawędzi szyby i do slupka.Może z tamtąd ci slychać szum bo być może ktoś wklejal szybę i slabo to zrobil...
Opublikowano
Podcas jazdy przyłoż rękę do krawędzi szyby i do slupka.Może z tamtąd ci slychać szum bo być może ktoś wklejal szybę i slabo to zrobil...

moze cos w tym jest bo szyba przednia byla wymieniana....

Ale auto mam juz rok a tak szumi od miesiaca..:/

Opublikowano

moze cos w tym jest bo szyba przednia byla wymieniana....

Ale auto mam juz rok a tak szumi od miesiaca..:/

U kumpla też tak wiało po wymianie szyby. Uszczelka szyby była tego przyczyną.

Opublikowano
Sprawdż to,u mnie tak było ale poradzilem sobie z tym :D silikon i do dzieła!trzeba było poprawić po jakimś pseudo fachowcu

Na czym polegało to poprawianie silikonem. W których miejscach wypełniałeś? Widzę że u mnie też szyba była wymieniana ale jeszcze w Niemczech a od 90 gwizda jak trzeba :?