Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to zalezy, swiatlo we wnetrzu ma 3 rozne stopnie dzialania, na jednym z tych stopni jest chyba tak jak mowisz ( piszesz)
Opublikowano
nie trzeba sie ryglowac ani miec zadnych alarmow, u mnie jest tylko ten orginalny sterownay z obc ale nie wiem czy to ma z podswietleniem cos wspolnego wiem tylko ze jak koncze jazde i gasze auto ,kluczyk przekre4cam w ostatnia pozycje to zapala sie oswietlenie wnetrza i gasnie w momencie zamkniecia auta
Opublikowano
nie trzeba sie ryglowac ani miec zadnych alarmow, u mnie jest tylko ten orginalny sterownay z obc ale nie wiem czy to ma z podswietleniem cos wspolnego wiem tylko ze jak koncze jazde i gasze auto ,kluczyk przekre4cam w ostatnia pozycje to zapala sie oswietlenie wnetrza i gasnie w momencie zamkniecia auta

No właśnie ja tak mam... oczywiście mam przełącznik na środku bo po naprawieniu czujników w dzwiach cieszę się sciemnianiem i rozjaśnaniem :P

A co jeszcze jest w module komfort??

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

chodzi mi o to, że jak będziesz mieć zaryglowane drzwi to po wyłączeniu zapłonu i wyjeciu kluczyka nic się nie zapali.

Opublikowano
A mi sie to zepsulo (wraz z zamkiem centralnym - ma to jakiś związek ???) Lampa zaczęła mi sie zapalać sama lub w czasie jazdy i teraz mam ją na pozycji OFF cały czas. Nie mogę sie wybrać do elektryka. Miał ktoś tak ???
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A mi sie to zepsulo (wraz z zamkiem centralnym - ma to jakiś związek ???) Lampa zaczęła mi sie zapalać sama lub w czasie jazdy i teraz mam ją na pozycji OFF cały czas. Nie mogę sie wybrać do elektryka. Miał ktoś tak ???

Stawiam na jedna z krancowek drzwi. Pobaw sie tym na postoju. Wciskaj i puszczaj krancowke i zobacz jak lampka reaguje.