Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem te lampy, sprzedający pisze że różnicy nie ma żadnej, tylko nazwa i cena.

Jak zamotuje po postaram sie opisać różnice między oryginalnymi Lampami Hella

Opublikowano

udało mi sie wynegocjować cene €420 razem z wysyłką za zestaw

Przednie lampy, Tylne z białymi kierunkowskazami i Boczne białe

Opublikowano

witam

różnica jest w soczewce nawet na tej stronie ta czerwona betka na zdjeciu ma oryginalne lampt a powyzej jest zdjecie tych sprzedawanych podrobek i widac ze soczewki sa inne - w oryginalach soczewka jest opatentowana przez firme Hella i zapewne dlatego nie znajdziesz identycznych podrobek

pzodr

Opublikowano
udało mi sie wynegocjować cene €420 razem z wysyłką za zestaw

Przednie lampy, Tylne z białymi kierunkowskazami i Boczne białe

Proszę o adres sprzedajacego lub telefon jak również czy mozna kupić same przednie ile by wtedy kosztowały.

Pozdrawiam

Opublikowano
Pamietajcie , ze najwazniejsza jest OPTYKA lampy. Sam wyglad to nie wszystko. Obawiam sie, ze ta soczewka moze sporo odbiegac jakoscią swiatla od HELLI a tym samym poprostu bedzie gorzej swiecic. Nie twierdze na 100% ze tak bedzie w tym przypadku ale spotkalem sie z lampami DEPO w ktorych byly soczewki NONAME a jakos swiecenia żenująca.
Opublikowano

Trafne spostrzeżnie.

Dla mnie ogólnie nie chodzi o pieniądze, zastanawiam sie tylko czy warto kupować oryginalne lampy za tyle pieniędzy, czy 2 razy tańsze które wygladają prawie identycznie.

Choćby sami styliści zakładali mi oryginalne lampy, to i tak wykwintni znawcy BMW powiedzą że to przeróbka