Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ile paliwa udalo wam sie najwiecej zatankowac? Ja wczoraj zjechalem po zlocie juz na samych oparach na stacje benzynowa i weszlo 80,16L benzyny. Dane katalogowe mowia ze bak ma 90L. Tak ma byc, czy ja mam jakis problem z odpowietrzaniem zbiornika paliwa :?: :?: :?: Gdyby wchodzilo do baku te glupie 10L wiecej paliwa, to nie musialbym, tak jak wczoraj dotankowywac po drodze na jakims zapyzialym CPNie BLISKA, gdzie dystrybutory wygladaly jak te z lat 80' :duh:
Opublikowano
tankuje z reguły zaraz po zaświeceniu się kontrolki rezerwy i wcodzi mi ok. 70 litrów

mamuusiu,czemu ten Pan klęka ???

.......bo to synku jedzie ósemka !!!!

Opublikowano
To tak jak u mnie, 70L + 10L rezerwa = 80L. Tylko ze bak ma 90 litrow :roll: Ciekawe jak jest w innych BMW, moze ktos sie wypowie :?:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rezerwa w serii 8 zapala sie jak jest 10 litrow w zbiorniku :shock:

a powinno wejść pod korek 94l

Napisales "powinno", a wiec dla pewnosci zapytam: zatankowales kiedys tyle paliwa do osemki :?:

Opublikowano
no i znów spróbowałem i przy płowie rezerwy dotankowałem 76 litrów

mamuusiu,czemu ten Pan klęka ???

.......bo to synku jedzie ósemka !!!!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
tak to sa powazne sprawy bo majac ósemke na stacji przy płaceniu mówią "do zobaczenia jutro prosze Pana" ;p ;p

Do mnie jeszcze nikt tak nie mówil, bo to ja mówie do zobaczenia jutro :D :D :D

BMW 850 (BDS) http://www.luxury4play.com/images/l4p/smilies/michael.gif