Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musisz cierpliwie czekać, może poczta szwankuje? :doh:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Musisz cierpliwie czekać, może poczta szwankuje? :doh:

Inne przesyłki, które wysyłałem w tym czasie już dawno temu doszły (2-3 tygodnie temu). Czy ktoś jest w stanie potwierdzić czy mój list doszedł?

Jeżeli nie doszedł to czy nie wystarczy wysłać skana mailem?;)

http://img125.imageshack.us/img125/2302/bmw1qf7.jpg

BMW E60 530dA Individual, 11.2006, 231hp +DENSION GW500

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie doszedł....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Mój pierwszy wniosek również gdzieś wsiąkł na poczcie :twisted: ot cała nasza poczta :mrgreen:

Wyślij drugi priorytetem :wink: TYLKO NIE POLECONYM bo Nurek się zdenerwuje :D

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ja wysłałem wczoraj. Mam nadzieję, że pójdzie szybciej, zwłaszcza, że składkę i tak trzeba pokryć za rok ;)
Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
  • Członkowie klubu
Opublikowano
TYLKO NIE POLECONYM bo Nurek się zdenerwuje :D

żeby nie było uszczypliwych uwag - polecony powoduje upierdliwość stania w kolejce na poczcie i "przeczy" zalecie skrytki (podchodzisz, wybierasz, wychodzisz - przy poleconym podchodzisz, wybierasz, ziewasz w kolejce do okienka, wychodzisz)

Paweł, napisz może po jakim czasie najpóźniej należy oczekiwać odpowiedzi - będzie to sygnał, umówiony znak :mrgreen: dla oczekujących, że coś nie tak z wnioskiem\pocztą...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Zgodnie ze Statutem, najdalej w ciągu trzech miesięcy (a z reguły dużo szybciej) wniosek zostanie rozpatrzony przez Zarząd

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,

Tomek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
TYLKO NIE POLECONYM bo Nurek się zdenerwuje :D

żeby nie było uszczypliwych uwag - polecony powoduje upierdliwość stania w kolejce na poczcie i "przeczy" zalecie skrytki (podchodzisz, wybierasz, wychodzisz - przy poleconym podchodzisz, wybierasz, ziewasz w kolejce do okienka, wychodzisz)

Paweł, napisz może po jakim czasie najpóźniej należy oczekiwać odpowiedzi - będzie to sygnał, umówiony znak :mrgreen: dla oczekujących, że coś nie tak z wnioskiem\pocztą...

Zazwyczaj jestem raz na tydzień-10 dni na poczcie. Rozpatrzenie wniosku/Przygotowanie odpowiedzi nie powinno zająć więcej niż 3 dni (no chyba że mi się nie chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) a reszta okresu oczekiwania zależy od naszej wspaniałej Poczty Polskiej!

I jak już koledzy wspomnieli- NIE WYSYŁAJCIE WNIOSKÓW LISTEM POLECONYM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nie dochodzą szybciej a zmuszają do stania w kolejce. Szanujcie czas wolny innych!!!!!

pozdrawiam

Paweł