Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przegląd zrobiony :P stan auta zawieszenie idealne,hamulce idealne ,amortyzatory idealne diagnosta stwierdził że auto w stanie idealnym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:
Opublikowano
Nie szukaj tych listew na allegro bo dostaniesz uszkodzone za kosmiczne pieniądze. Nie mam dzisiaj dostępu do stron serwisowych, ale na moje oko jedna nie kosztuje więcej jak 80 zł.
Opublikowano
Nie szukaj tych listew na allegro bo dostaniesz uszkodzone za kosmiczne pieniądze. Nie mam dzisiaj dostępu do stron serwisowych, ale na moje oko jedna nie kosztuje więcej jak 80 zł.

Więc dziś zamówiłem od gościa z Leszna 2 sztuki 100+30 za kuriera z pobraniem .Gwarantował że w stanie idealnym .Jutro zobaczymy .Sprawa rejestracji auta utknęła mi w skarbowym trzeba tydzień czekać na pieprzony papierek wart 160 zł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A te listwy to chromowane??? bo chcę dać sobie takie na około szyb w mojej coupejce.Tylko nie wiem jakich szukać i gdzie. Tak w ogóle to nie wiem jak jest w innych modelach ale w coupe jest tak, że dolne listwy są gumowe a reszta metalowa. Nie wiem co i jak z tym zrobić. Ktoś jest w temacie???
BeEmWu
Opublikowano

łomatko , a jak się je wymienia ? u mnie każda jest spuchnięta chyba coś się utleniło :duh: nie ładnie to wygląda , z tyłu jak pamietam też z jednej strony , muszę to kupic ale nigdy bym nie myslale że można je wymienić :mad2:

Opublikowano

Więc dziś zamówiłem od gościa z Leszna 2 sztuki 100+30 za kuriera z pobraniem .Gwarantował że w stanie idealnym .Jutro zobaczymy .Sprawa rejestracji auta utknęła mi w skarbowym trzeba tydzień czekać na [bAD] papierek wart 160 zł.

napisz no coś więcej , od kogo i jak , mam model 2002 i nie wiem czy to te same

Opublikowano

Witam,

ja też się podepne pod temacik, zaczynają mi puchnąć lekko te listwy poziome przy szybach... mało tego zaczynają też puchnąć listwy poziome pomiędzy drzwiami.... :mad2:

Czy ktoś z Was, też ma taką przypadłość z poziomymi....

Pozdrawiam

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1