Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podobno można wcisnąć jakieś przyciski na desce a wtedy pokarze się orginalny przebieg czy ktoś wie jak i które to mają bić przyciski za pomoc z góry dziękuję pozdrowienia kowalek. :o

Było wielokrotnie- ZAMYKAM- MOD

Opublikowano
jest to bujda, pokaze sie ciag cyfr ale to nie przebieg! przytrzymaj przycisk od kasowania km i włącz zapłon, jest to test zegarów( dzięki temu, że wyskoczyło mi ponad 300 tyś "trochę" zbiłem cenę, nie wiedziałem, że da się jeszcze kogoś na to nabrać :wink: a że był to typowy handlarz to mi go nie szkoda, i tak pewnie zarobił ) :wink:
Opublikowano

Przykro mi, rozczaruję Cię.

Usłyszałeś o teście zegarów, a z przebiegiem ma on tyle wspólnego co prawie* nic.

Wpisz w szukajkę "test zegarów"...

EDIT.

dzięki temu, że wyskoczyło mi ponad 300 tyś "trochę" zbiłem cenę, nie wiedziałem, że da się jeszcze kogoś na to nabrać :wink: a że był to typowy handlarz to mi go nie szkoda, i tak pewnie zarobił ) :wink:

Dobre, dobre. :cool2: :mrgreen: :twisted2:

* - prawie, bo na liczniku widać przebieg, a test zegarów, to test licznika. Taki żart... :worried: :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.