Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś dokładał instalację pod IPODa, tak żeby wszystko działało na iDrive? Co jest potrzebne dokładnie do zamontowania tego? Wiem że trzeba koniecznie przeprogramować kompa, trzeba położyć wiązkę na światłowodach itd. ale nie wiem konkretnie co trzeba domontować-dokupić.
Opublikowano
Musisz zakupić zestaw adaptacyjny cena ASO ok 600-1000pln. wpinasz go w miejsce zmieniarki do schowka na rękawiczki. Jeśli nie masz zmieniarki instalacja jest już przygotowana (zapętlony światłowód). wgrywasz sterowniki i ipod pokazuje ci się jako zmieniarka: cd1 - listy odtwarzania, cd3 albumy, cd6 podcasty itd. Frajda nieziemska, na ekranie masz pełna informację. Na poczatku będzie cię wkurzać pewna trudność w znalezieniu albumu (nie ma podfolderów), lecz wystarczy odpowiednio nazwać albumy w tagach i wszystko gra. Ja mam podłączonego ipoda 80gb i muzy mi wystarcza. :D .W ASO montaż ipoda plus aktualizacja softu to ok. 2000 PLN. nie daj się nabrać. pozdrawiam.
Opublikowano
Musisz zakupić zestaw adaptacyjny cena ASO ok 600-1000pln. wpinasz go w miejsce zmieniarki do schowka na rękawiczki. Jeśli nie masz zmieniarki instalacja jest już przygotowana (zapętlony światłowód). wgrywasz sterowniki i ipod pokazuje ci się jako zmieniarka: cd1 - listy odtwarzania, cd3 albumy, cd6 podcasty itd. Frajda nieziemska, na ekranie masz pełna informację. Na poczatku będzie cię wkurzać pewna trudność w znalezieniu albumu (nie ma podfolderów), lecz wystarczy odpowiednio nazwać albumy w tagach i wszystko gra. Ja mam podłączonego ipoda 80gb i muzy mi wystarcza. :D .W ASO montaż ipoda plus aktualizacja softu to ok. 2000 PLN. nie daj się nabrać. pozdrawiam.

W Niemczech 600 Eurasow.Byla promocja po 300 Euro.

Opublikowano
We Wrocławiu w aso rok temu zapłaciłem za instalacje ok 1400 brutto. Zdecydowałem się na instalacje ponieważ napęd cd jak i dvd nie czytał mi mp3. Jestem bardzo zadowolony z instalki mimo bagów tj. brak podkatalogów oraz uciążliwe przewijanie dlugiej listy mp3 (powolne i z oporami forcefeedback). Może ktoś się orientuje czy po najnowszym update poprawia się jakość obsługi ipoda? Pozdrawiam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry,ze dopiero teraz, ale byłem na urlopie :8)

W inchipie. Nie daj się naciągnąć na długie wgrywanie sterowników i samochód zastępczy. pozdrawiam.