Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam na poczatek odrazu mowie ze nie ze nie ten dzial ale na audio malo kto zaglada chyba wiec pisze tutaj, otoz problem taki wessalo mi kasete tzn wlozylem i juz wyjac nie moge w radiu business rds, kaseta gra ale nie wychodzi tylko trzeszczy cos jak wciskam wysun

jak ja wyciagnac?

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
faktycznie problem ogromny. zeby wyjąć kasete wyjmij radio i pokręć trybikami silniczka od wysunięcia kasety byćmoże poszedl silniczek albo sterownik.

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
no a nie da sie bez wyjmowania radia? jak wyjac radio? po wyjeciu beda juz slady ze bylo wyjmowane
BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
radio wyjmiesz bez najmniejszej ryski i bez cudownych narzędzi. Wystarczy pociągnąć za gałkę VOL. Jak zejdzie to w głębi zobaczysz mały otworek. Należy przekręcić małą śrubkę o 1/3 obrotu (bodajrze w prawo) i i lekko podważyć panel od strony lewej (czyli tej co gałka). Potem wystarczy sie schylić i zobaczysz dwie śróbki na imbus mocujące napęd kasety (panel górny)