Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
obecnie mam bemka 320i 89r jedzę od pół roku.Mam wielką prosbę sprawie o kierownicze teraz jedzę układ kier. bez wspomaganie. Pytam ktoś wie o temat czy można tak kupic używane cześci wspomaganie kopmlet na zmianę czy to łatwe zrobic? :roll: Czy to opłaca? pomóż mi wytłumacz mi bo jestem niesłyszący z góry serdecznie :wink:
Opublikowano

Nie ma az takiej wielkiej tragedii finansowej , koszt listwy + pompa wspomagania (uzywane czesci) wynosi okolo 400-500zł , inne koszty to demontaz starej i przekładka na nowa , wiec chyba nie jest az tak zle :)

Pozdro 8)

Opublikowano
Ja bym ryzykował. Wspomka to podstawa, szczególnie przy szerokich oponach i dużych felgach. Można opylić starą maglownicę, trochę zawsze się zwróci. Uważam, że jakby to miał być koszt 500 - 600 zł to sie opłaca.
Opublikowano
Ja bym ryzykował. Wspomka to podstawa, szczególnie przy szerokich oponach i dużych felgach. Można opylić starą maglownicę, trochę zawsze się zwróci. Uważam, że jakby to miał być koszt 500 - 600 zł to sie opłaca.

To własnie masz racje bo mam taki szerokie oponach rozmiar 195/50/15R to dla mnie trochę jest za ciezka z poruszanie z kierowcą. To dlatego chcialem na wspomaganie to byloby łatwiej :) dzięki za radę.