Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... Tu się grubo mylisz. Kupuje w autoryzowanym sklepie Motula w Łodzi. Mają tylko produkty Motula i żadnych innych. Wierz mi, że temat oleju przerabiałem wzdłuż i w szerz ;)

Czyli w dalszym ciągu masz taką samą pewność co do oryginalności produktu - jak ja. Kupujesz od pośrednika i tyle - i ja także kupuję od pośrednika.

Opublikowano
widzę,że każdy ma swój własny pomysł na "życie" i tak naprawdę co człowiek to opinia!będzie trzeba chyba zalac taki sam co jest tylko może kupię ten z allegro w 5L bańkach może będzie lepszy od krajowgo.ewentualnie Mobil I.jeszcze pomyślę.chociaż z tego co tu piszą to chyba tak naprawdę każdy fullsyntetyk się nada.już zupełnie :roll2:
Opublikowano
Kupujesz od pośrednika i tyle

Trudno, żeby wszyscy jeździli po olej do Francji :lol:

Autoryzowany przedstawiciel!

Wierz mi, że Motula albo Valvoline nie kupisz w pierwszym lepszym sklepie z olejami! Nawet nie wiem czy kupisz go w sklepie w którym są inne oleje niż Motul ;)

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Ostatnio wszedłem na stronę VALVOLINE i moim oczom ukazało się iż do silnika mojego pojazdu wchodzi 8,4L oleju :jawdrop:

Widać na US ten silnik ma większe wymagania olejowe :P:P

Co do marki oleju - to najlepiej zalewać tym, czym silnik był zalewany i tym, co jest polecane przez producenta pojazdu.

Na korku od wlewu oleju - jest logo - i to mi starcza w zupełności.

Pzdr,

P.S. Wynalazki typu Valvoline, Texaco, Motul ja traktuję bardzo sceptycznie ale ich nie neguję - każdy leje to co chce - byleby się klasa zgadzała.