Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem.W BMW 850 CSi lampy sie normalnie otwierają i zapalaja a gdy chcemy zgasic gaszą sie ale nie składają.Nie wiem co jest tego pzyczyną.

Proszę tylko nie pisć że to jakis bezpiecznik czy cos.Jak pisze cie ze to jakis bezpiecznik to mówcie w którym miejscu...bo jest pod maska i w bagażniku wiecej nie znależliśmy....

Proszę pomoc.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam mały problem.W BMW 850 CSi lampy sie normalnie otwierają i zapalaja a gdy chcemy zgasic gaszą sie ale nie składają.Nie wiem co jest tego pzyczyną.

Proszę tylko nie pisć że to jakis bezpiecznik czy cos.Jak pisze cie ze to jakis bezpiecznik to mówcie w którym miejscu...bo jest pod maska i w bagażniku wiecej nie znależliśmy....

Proszę pomoc.

Odświeżam temat, mianowicie u mnie też jedno światło sie wogole nie otwiera a drugie otwiera sie ale zaraz przyjmuje tak 1/2 tego gdzie powinna byc, a przy zgaszeniu nie zamyka sie do końca.

Opublikowano

Na początek przeczyść styki w tych dużych okrągłych złączach kabli przy reflektorach. I styki kabli przy żarówkach. U mnie raz jeden reflektor zaczął lekko wariować, okazało się że żarówka była na wypaleniu i przerywała kontakt. Po wymianie wróciło do normy.

Poza tym jeśli się chce zostawić wysunięte reflektory i zgaszone światła np. do mycia trzeba kilka razy włączyć-wyłączyć światła. Za którymś razem ślepia zostaną otwarte. A jeśli steruje tym komputer, to może jakieś błędy są i pomoże reset lub diagnostyka w serwisie.

Pozdrowienia

Paweł

www.automobile-catalog.com