Skocz do zawartości

Compact - schowek przed pasazerem-jak rozebrac na czesci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1)chodzi mi konkretnie o rozlozenie jego pokrywy, w której mamy uchwyt do otwierania schowka. U mnie jest uszkodzone jedno z mocowan tego uchwytu do otwierania i chcialbym cos z tym zrobic, ale nie umiem tego wyciagnac. Ktos robil i moze poradzic? Uchwyt oznaczony nr 1 :)

2) jak po zdemontowaniu (bo zakladam ze inaczej sie nie da) tego uchwytu wyjac z niego zamek? bo chcialbym zachowac mozliwosc zamykania schowka, a jak nawet zakupie caly schowek to kluczyk mi tam nie bedize pasowal. Da sie to przelozyc ze starego do nowego schowka?

Prosilbym o pomoc, bo mnie strasznie denerwuje ten uszkodzony uchwyt :mad2:

Fotka:

http://img519.imageshack.us/img519/8131/386129752ay2.jpg

Opublikowano
ogolnie to prosta sprawa... najlepiej jak porozkrecasz ta klapke od schowka tam z tylu masz kilka srubek rozkrec to i odrazu wybadasz co i jak

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
ogolnie to prosta sprawa... najlepiej jak porozkrecasz ta klapke od schowka tam z tylu masz kilka srubek rozkrec to i odrazu wybadasz co i jak

rozkrecilem to kiedys juz i nie wiedzialem wogole jak oddzielic poszczegolne czesci od siebie :/ mozesz napisac jak to zrobic, bo nie chce tego zniszczyc bardziej niz jest obecnie?

Opublikowano
ciezka sprawa tak slowami - ale ogolnie to jest cos na zasadzie kolkow rozporowych... skoro masz to juz rozebane to pyknij kolego fotke to postaram sie cos zaradzic

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
ciezka sprawa tak slowami - ale ogolnie to jest cos na zasadzie kolkow rozporowych... skoro masz to juz rozebane to pyknij kolego fotke to postaram sie cos zaradzic

mialem rozebrane jakis czas temu przy okazji, ale poleglem niestety :/ Odkrecilem wszystkie srubki i nic sie nie chcialo ruszyc, ani pokrywa rozdzielic (bo jest z 2 czesci), ani ta klamka nie chciala sie dac wyjac